Nieuw, Nederlands Kwaliteitscircus

Piste vrij voor het mooiste Circus van Nederland!

 

Niet voor niets dragen wij de naam Nederlands Kwaliteitscircus! Een team van getalenteerde, internationale circusartiesten laat u ruim 2 uur op het puntje van uw stoel zitten. Geniet van traditionele circusdisclipines als jongleren en koorddansen, maar ook verbazingwekkende luchtoptredens in een moderne choreografie. 

 

De nok van de circustent is het werkveld voor zowel Nadja als Stefanie. Zij tonen met bijpassende muziek hun optredens aan de zijden doeken en de ringtrapeze, verpakt als waar circussprookje. Temperamentvol wordt het wanneer Aron als tempojongleur in een snelle afloop jongleert met kegels, ringen en vuurfakkels, terwijl de charmante Miss Mandy verbluft met haar balanceerkunsten op de strakke draad!

 

Humor is onmisbaar in het circus, op ludieke wijze heeft Clown Marco de lachers op zijn hand. Zowel muzikaal als in samenwerking met het publiek zet hij de toon voor een hilarische invulling tussen de spannende circusoptredens. 

Circusjubileum

 

Ondanks Circus Maximum dit jaar haar allereerste tournee beleeft, wordt de show direct gestart met een ode aan het klassieke circus, dat afgelopen jaar wereldwijd haar 250 jarig bestaan vierde. De paardendressuren, waar het circus destijds in Engeland mee is begonnen, vormen nog steeds een van de belangrijkste pijlers in iedere circusvoorstelling.

 

Een unicum is de grote vrijheidsdressuur van Marlon, die 2 jaar geleden is bekroond met een gouden prijs op het internationale, Franse circusfestival. Hij toont 8 gitzwarte, Friese hengsten met witte pluimen in een onnavolgbare dressuur met prachtige steigers en bijzondere loopfiguren.

 

Naast paarden valt ook te genieten van speelse honden, ondeugende pony's en reusachtige, Siberische Steppekamelen!

(c) Nederlands Circus Maximum (R) 2019 - alle rechten voorbehouden