Zoetermeer - 27 februari t/m 8 maart 2020

Voorburg - 11 t/m 15 maart 2020
Ede - 18 t/m 22 maart 2020

IJsselstein (UT) - 7 t/m 13 april 2020

Piste vrij voor het mooiste Circus van Nederland!

 

Niet voor niets dragen wij de naam Nederlands Kwaliteitscircus! Een team van getalenteerde, internationale circusartiesten laat u ruim 2 uur op het puntje van uw stoel zitten. Geniet van circus op het hoogste niveau.


In de grote circustent met 1000 zitplaatsen op comfortabele kuipstoelen, wordt u een programma voorgeschoteld met uitsluitend prijsbekroonde topacts. Acrobaten in de lucht en op bijna aanraakbare afstand in de piste, jongleurs, clowns en vele verassingen. De voorstelling wordt ondersteund met een eigentijdse licht- en geluidsregie en vindt plaats in een splinternieuw tentencomplex. 


Enkele hoogtepunten van de – in totaal 13 verschillende acts – zijn onder andere een groep Colombiaanse artiesten op het befaamde Wheel of Death. Een 10 meter hoge constructie die in hoog tempo door de tent draait en daarmee het werkveld biedt voor 2 echte waaghalzen. Spanning gegarandeerd! Verder een flitsende act van de Mexicaanse draadloper Oswaldo Ramos, die zijn kunsten toont op het strakke koord.

Samen met spreekstalmeester Kevin zorgt de Nederlandse Clown Davy voor de nodige komische intermezzo’s gedurende de voorstelling, sensationeler gaat het er aan toe op de hoge draad met de Peres-Troupe. Verder valt te genieten van modern optreden op de slackline, snelle jongleurs, getalenteerde honden en menselijke piramides met de Keniaanse ‘Black Ninja Acrobats’.
Een van de dierlijke hoogtepunten is de ‘Pas de Deux’, ultieme vertrouwensband tussen mens en dier met een artistiek ballet op de rug van 2 ronddravende hengsten. Een van de weinige acts die door niveau en succes haar rentree maakt uit het programma van afgelopen jaar.

(c) Nederlands Circus Maximum (R) 2020 - alle rechten voorbehouden